MOMSFRI WEEKEND - Spar min. 20% på vores møbler

 

Spisebordsstole

Filtrer

Varer 1-36 af 43

Side
pr side
Stigende
 1. Du fortjener et møbel, der klæder dig, din stue og dit liv!

 2. -47%
  Beige spisebordsstol med armlæn og drejefunktion. Grå spisestuestol med armlæn og drejefunktion. Cremefarvet spisestuestol med drejefod og armlæn.
  Beige
  Antracit
  Creme
  Brenda spisestol med drejefunktion
  Fra 999,00 kr Førpris 1.899,00 kr
 3. -45%
  Sandfarvet spiseborsstol i stof med pulverlakeret metalben Spisebordsstol antracit stof med sorte ben i metal "Petri" grå spisebordsstole i stof med markante syninger.
  Sand
  Antracit
  Grå
  Petri spisestuestol
  Fra 599,00 kr Førpris 1.099,00 kr
 4. Vi synes du er flottest med et smil på læben

 5. -50%
  Spisesstuestol i beige stof og med sorte ben i metal Spisestuestol i lysegrå stof
  Beige
  Grå
  Patricia spisebordsstol, stof
  Fra 799,00 kr Førpris 1.599,00 kr
 6. -47%
  Beige spisebordsstol med armlæn Grå stof spisebordsstol med armlæn og med sorte ben i pulverlakeret metal. Cremefarvet spisebordsstol med armlæn og drejefunktion, på et stel af 4 metalben
  Beige
  Antracit
  Creme
  Brenda spisestuestol med armlæn
  Fra 899,00 kr Førpris 1.699,00 kr
 7. -50%
  Antracit spisestol med armlæn i Skyland stof Lysegrå spisebordsstol med armlæn "Brooke" spisestuestol med armlæn i creme farve.
  Antracit
  Lysegrå
  Beige
  Brooke spisebordsstol med armlæn, skyland
  Fra 749,00 kr Førpris 1.499,00 kr
 8. Du får lynhurtig levering direkte til din dør

 9. -45%
  Velvet velour spisestol, Beige Velvet velour spisestol, Mørkegrøn Velvet velour spisestol, Rosa Velvet velour spisestol, Sort
  Beige
  Mørkegrøn
  Rosa
  Sort
  Velvet velour spisestol
  Fra 599,00 kr Førpris 1.099,00 kr
Filtrer

Varer 1-36 af 43

Side
pr side
Stigende

Spisebordsstole

Vi kommer vidst ikke udenom at spisebordsstole er et af de vigtige møbler i hjemmet. Spisebordsstolen bliver et center for den gode stemning til aftensmaden, valgmulighederne er mange. Der er flere tusinde forskellige slags spisebordsstole, i flere forskellige designs, i utallige farver og derfor bliver udvalget enormt! Vælg mellem flere forskellige stole her på siden, alt fra skalstole, stole med stofbetræk, stole i PU læder også kendt som kunstlæder, eller Kernelæder, ja mulighederne er mange.

Vælg dine nye spisebordsstole med omhu

Spisebordsstole er ikke bare en stole der skal yde et enkelt formål, jo for nogen, men mange vælger at bruge spisebordsstole til at give hjemmet et pift med lidt liv og ynde. Derfor er det vigtigt at du vælger stole som passer ind i din indretningsstil, om det er en sort læderstol i kernelæder eller kunstlæder, til at stille sammen med din nye lækre lædersofa. (du kan finde et hav af forskellige sofaer her: Sofa) Eller om det er den lidt mere nordiske stil med den velkendte skalstol med matchende træben. Et vigtigt element når man snakker om spisebordsstole er komforten, men komfort vil altid være en smagssag, nogen foretrækker bløde stole i polster, andre fortrækker en mere fast siddekomfort - eller måske spisebordsstole med armlæn til de lange samtaler ved spisebordet. Uanset hvad er det vigtigt at du finde en stol der passer ind i dit hjem!

Læderstol eller stofbræk?

Har du også svært ved at vælge hvilken slags spisebordsstol du skal købe? Måske ved du ikke helt om du helst vil have den super lækre læderstol som er utrolig let at holde ved lige, eller om du hælder mest til den utroligt lækre spisebordsstol med stofbetræk, men du er ikke helt sikker på om den kan holde til dagligdagens gøremål? Hos Møbel Kompagniet anbefaler vi at du vælger den stol du synes bedst om, uanset hvad der er mest praktisk, for skulle det ske at gæsterne spilder cola ned i stofbetrækket, så vil det stadig være muligt at rengøre den med vores tekstil-rens, ellers er det altid en god ide at imprægnere stof/tekstil betræk for at undgå unødvendige pletter. Du finder vores udvalg af møbelpleje her: Møbel tilbehør

Jeg har brug for et skævt antal stole, hvad gør jeg?

Mange af vores spisebordsstole sælges i sæt af 2 eller 4, og nogle modeller sælges som enkeltstyk, men skulle det ske at du står og kun skal bruge 3 styk af en spisebordsstol der kun sælges i sæt á 4 styk, så skal du endeligt ikke tøve med at kontakte supporten, for ofte så kan vores fantastiske support hjælpe med problemer som disse. Du kan fange supporten på vores live-chat, på mail eller på telefonen, de står klar alle ugens dage fra 8-22.

Ideer til nye måde at bruge spisebordsstolen på!

Nogen gange handler det om at finde nye trends, eller indretnings metoder, vi ser nemlig en stigende interesse for forskellige måder at sammen sætte spisebordsstole rundt om bordet. Lad os tage et eksempel som et stort 8 person spisebord, med plads til 4 personer på hvert side. Der er flere der vælger at prøve sig af med at bruge 2 slags læderstole i fx sort og brun, sådan at den ene farve står på den ene side af bordet og så den andet farve på den anden side af bordet, nogen vælger også at mixe en masse forskellige spisebordsstole sammen til spisebordet, for at skabe noget liv, og bryde det ”almindelige” spisebords set-up. Du kan se vores udvalg af spiseborde her: Spiseborde

 

Kundeservice online åbningstider:

Man-Fre: 10.00 - 20.00

Lørdag: 10.00 - 15.00

Søn- & helligdage: Lukket

 

Showroom åbningstider:

Man-Fre: 10.00 - 20.00

Lørdag: 10.00 - 19.00

Søndag: 10.00 - 19.00

Læs mere om vores showroom her.