Bolig inspiration

Er du på udkig efter en flot boghylde?

Feb 13, 2023

Er du på udkig efter en flot boghylde?

Boghylde

Vi har et stort udvalg af boghylder til alle værelser. En boghylde er mest kendt for at blive brugt i stuen eller på ens kontor. Men faktisk kan du sagtens købe en boghylde, som også passer til dine andre værelser. Vi har samlet et stort udvalg af boghylder, som du kan benytte til bøger eller noget helt andet. Det er meget almindeligt, at mange benytter en boghylde til et par bøger og måske noget kunst. En boghylde giver kontrast til dine hvide vægge, på samme måde som du kender det fra billeder. Det kan virke voldsomt at have billeder hængende i alle rum og her er det perfekt med en boghylde. Hvis du læser bøger ofte, er det endnu mere oplagt med en boghylde. Bøger kan i sig selv bruges som pynt til ens hjem, især hvis du køber hardback bøger. En boghylde er derfor et godt valg, når du skal have et sted til dine bøger og som kontrast til dine hvide vægge. I vores udvalg af boghylder har vi alle mulige slags boghylder.

Forskellige typer af boghylder

Det er klart, at du tænker på bøger, når du tænker på en boghylde. Men en boghylde kan i dag se ud på mange forskellige måder. I gamle dage var det meget almindeligt, at der bare var tale om en reol, hvor du havde alle dine bøger. I dag er det mest almindeligt, at der er tænkt design ind i din boghylde på samme måde, som du kender det fra alle andre møbler. For en boghylde er et møbel på samme vilkår som f.eks. en sofa. Derfor er det også de samme firmaer, som laver boghylder, som også laver flotte sofaer og andre møbler. Du kan få en boghylde med en lang plade, men du kan også få en boghylde, som ser ud på andre måder. F.eks. kan du få en boghylde, som nærmest ligner en fuglekasse. Vi vil anbefale, at du kigger nærmere på vores udvalg af boghylder hos Møbelkompagniet, da du kan vælge mellem så mange forskellige designs i dag. Det vigtigste at vide er, at du har utrolig mange muligheder for at finde noget, som passer til dig. Der er også forskel på, hvad du helt præcis skal bruge boghylden til. Er det til en hel samling af bøger, eller er det nogle af de hovedværker, som du er mest vild med. Du kan også få dem i forskellige materialer. Det mest almindelige er træ og metal. Du kan få mørkt træ eller blot behandlede træ. I metal er det mest klassiske look sort, men du har andre muligheder. Igen vil vi anbefale, at du ser vores store udvalg, når du skal vælge boghylde.

Vælg den rigtige boghylde

Den rigtige boghylde kommer helt an på, hvad ideen er med din boghylde. Vi ser flere, som gerne vil have en boghylde, som de ofte slet ikke bruger til bøger. Det skyldes, at en bogreol i dag er et møbel, og den bruges i høj grad til at skabe kontrast til f.eks. hvide vægge. Du kan med fordel vælge flere boghylder til dine værelser. I stuen er det almindeligt, at du vælger en bogreol, som bidrager til rummet. På et kontor er det mere almindeligt, at du vælger en større bogreol, så du har plads til alle dine bøger. Tænk generelt over hvad du gerne vil have, at din bogreol skal gøre for dit værelse. Hvis du bare leder efter en bogreol til dine bøger, er det selvfølgelig også i orden, og det har du god mulighed for med vores store udvalg af boghylder.

Skab stemning med en boghylde

I sidste ende har man en boghylde af to årsager. Den første er, at du har brug for et sted at have dine bøger. Den anden grund er, at den er med til at skabe en hyggelig stemning i dine værelser. Du kan sagtens kombinere disse to grunde, da flere af vores boghylder har både et praktisk og designmæssigt element i sig. Derfor er det også altid muligt for dig at finde noget, som passer perfekt til dine behov. Hvis du har mange bøger, vil vi anbefale, at du vælger min. en stor boghylde, hvor du har muligheden for at have alle dine bøger. Herudover vil vi anbefale dig, at du køber en række små boghylder, så du får andre ting på dine vægge end billeder. Et hjem med boghylder vil både virke pænere og mere hyggeligt, Derfor ser vi også, at en boghylde både er for ældre og unge. Det er på trods af, at vi i stigende grad lytter til lydbøger og læser på tablets. Men der er stadigvæk noget status i at vise sine bøger frem, og mange elsker hyggen ved at sætte sig med en god bog og måske drikke en kop kaffe eller te.

Stort udvalg Vi har et stort udvalg af boghylder, så du kan både finde den lille smarte designerboghylde og den mere funktionelle boghylde.

Uanset hvad du leder efter, så har du muligheden for at finde det hos Møbelkompagniet. Vores udvalg bærer præg af, at vi godt ved, at der er mange grunde til at vælge en boghylde til sit hjem. Disse grunde behøver ikke altid være, at du er på udkig efter et sted til dine bøger. Det er ligeså almindeligt, at man bruger en boghylde til at skabe balance i ens hjem. Uanset hvad din grund er, så kan du altid finde masser af inspiration i vores store udvalg af boghylder hos Møbelkompagniet. Hvis du har spørgsmål til valg af boghylde, er du også altid velkommen til at kontakte os. Vi kan hjælpe dig med, hvad du skal vælge, og hvad der vil passe bedst til dit hjem.