Bolig inspiration

Spisebord med stole

Feb 13, 2023

Spisebord med stole

Berig dit hjem med et flot spisebord med stole

Din spisestue er et vigtigt rum i dit hjem. Ligesom stuen er det ofte her, at familie og venner mødes i hverdagen eller til forskellige begivenheder. Det er rundt om spisebordet, at I dele et godt måltid mad, børnene får styr på morgendagens lektier, og hvor der hygges til fødselsdage, jul og andre højtider.

Fordi spiseområdet er et så centralt sted for mange øjeblikke i livet, er det også vigtigt, at det er et rart sted at være. Derfor er mange mennesker også begyndt at gå mere op i indretningen, og hos Møbelkompagniet kan du af samme grund også finde flere forskellige møbler til spisestuen. Der er endda gode muligheder for, at du kan finde lige præcis det spisebord med stole, som passer smukt ind i lige præcis dit hjem.

Find det rigtige spisebord til dit spisebordssæt

Et spisebordssæt er ikke fuldkomment, før du har det helt rigtige spisebord og dertilhørende spisebordsstole. Heldigvis er der i dag mange forskellige stile og designs at vælge imellem. Det betyder, at der også er gode chancer for, at du kan finde det helt rigtige spisebordssæt til dit hjem og til din families behov og ønsker.

Når du er på udkig efter et spisebord med stole, er der flere retninger, du kan gå. Ved spiseborde kan du for eksempel vælge imellem flere former og størrelser. Du kan nemlig både finde runde og aflange, firkantede borde, alt efter hvilket udtryk du stiler efter, og hvor meget plads til et spisebordssæt du har. Det er også muligt at finde flere borde med udtræk. På den måde kan du nemt og hurtigt trylle et større bord frem, hvis der skulle komme gæster på besøg.

Det er dog ikke kun formen og størrelsen ved et bord, der er vigtig at overveje nærmere inden købet af et spisebord med stole. Det er også vigtigt at tænke på, hvilken stil du godt kunne tænke dig i dit hjem. Du kan nemlig i Møbelkompagniets store udvalg finde spiseborde i forskellige farver og materialer. Du kan blandt andet finde borde i farver og materialer som for eksempel:

 • Hvid og sort
 • Hvid og lyst træ
 • Lyst egetræ og olieret egetræ
 • Sort, mat sort og grå sort
 • Hvid marmor
 • Messing
 • Forkromet stål

Det giver dig mange muligheder at vælge imellem, når det kommer til at finde det helt rigtige spisebord til dit spisebordssæt.

Spisebord med stole – stort udvalg af spisebordsstole i forskellige designs

Ud over det helt rigtige spisebord er det også vigtigt at finde de helt rigtige spisebordsstole, og her har du igen et stort udvalg at vælge ud fra. For det første er det vigtigt, at du sidder behageligt på dine nye stole, men det gør bestemt heller ikke noget, hvis de også er flotte at se på. Derfor kan du hos Møbelkompagniet finde et stort udvalg, både når det kommer til farver, materialer og design. Det vil dermed helt sikkert være muligt at finde en stol til dit hjem og dit spisebord med stole.

Hvis du er på udkig efter nye stole, er det vigtigt, at du tænker over den rette farve til dit hjem. Du kan blandt andet få spisebordsstole i farver som for eksempel:

 • Cognac
 • Sort
 • Blå
 • Hvid
 • Grå
 • Mørkegrøn
 • Lysebrun

Ligesom ved spiseborde er det også muligt at finde stole, hvor farven på sædet og benene er forskellige. Nogle stole fås således med ben i eg, sort eller forkromet stål. På den måde er det nemmere at matche dine nye stole med dit nye spisebord. Det kan være med til at give et flot, samlet udtryk til dit spisebord med stole.

Det er dog ikke kun farverne på stolene, som du skal overveje nærmere. Hos Møbelkompagniet fører vi nemlig også spisebordsstole i flere forskellige materialer såsom kunstlæder, velour, tekstillæder, stof- eller mikrofiberbetræk.

De materialer, du vælger, kan have stor betydning for din siddeoplevelse og ikke mindst stolens udseende. Det kan derfor være en god ide at tænke over på forhånd, om du gerne vil have spisebordsstole i for eksempel læder eller med stofbetræk. Begge dele har sine fordele. En stol med læder er rigtig nem at holde vedlige, idet den er nem at gøre ren. En stol med et stof- eller velourbetræk tilfører derimod et anderledes udtryk til dit spisebord med stole, og selv om stof ikke er lige så nemt at fjerne pletter fra, kan du få stolene imprægneret og dermed bedre beskyttet.

Vælg den rigtige stil for dig og dit hjem

For mange er det vigtigt at indrette spisestuen, så den både er praktisk og dejlig at være i. Derfor kan du også finde et hav af forskellige muligheder i din søgen efter det perfekte spisebord med stole. Når du skal sammensætte et spisebord med stole, er det derfor også vigtigt, at du nøje tænke over den ønskede stil. Du kan nemlig både finde spiseborde og stole, der matcher hinanden i farver, design og materialer, men de forskellige møbler kan også stå i kontrast til hinanden.

Det at skabe nogle kontraster i din spisestue kan være med til at give rummet liv og et anderledes look. Med andre ord har du mulighed for at sætte dit eget præg på rummet. Det kan du også gøre ved at skeje lidt mere ud. For eksempel kan det være indbydende, hvis du investerer i to forskellige spisebordsstole til at have rundt om bordet. Fordi flere af stolene hos Møbelkompagniet kan fås i forskellige farver, kan det være oplagt at købe den samme stol i to forskellige farver eller farvenuancer. Det kan være med til at give dit spisebord med stole et flot og særpræget look.

Det vigtigste er dog, at du finde det spisebordssæt, som du og din familie vil være gladest for. Det er nemlig møbler, som du højst sandsynligt vil have mange år i fremtiden. Derfor er det vigtigt, at spisebordet og stolene dækker dine behov og falder i din og din families smag.