Bolig inspiration

Fuldend din indretning med det helt rigtige glas sofabord

Mar 14, 2023

Fuldend din indretning med det helt rigtige glas sofabord

Fuldend din indretning med det helt rigtige glas sofabord

I dag kan du vælge imellem et utal af forskellige sofaborde, hvis du er på udkig efter et nyt. Borde til stuearrangementer kan fås i mange forskellige stile og designs alt efter dine ønsker og behov. Det kan derfor hurtigt føles som lidt af en jungle at finde frem til det helt rigtige bord. Det er også tilfældet, hvis du går og drømmer om et glas sofabord til din stue.

Hos Møbelkompagniet kan du finde flere forskellige sofaborde med et element af glas, oftest i form af bordpladen. De forskellige borde adskiller sig blandt andet fra hinanden ved materialer, stil og form. Det betyder, at du helt sikkert vil kunne finde et bord, der passer til lige præcis din smag og boligstil.

Find den rigtige form til dit sofabord

En af de første ting, der er vigtige at have besluttet sig for i jagten på det perfekte sofabord med glas, er selve formen på bordet. Du kan nemlig både finde:

Formene kan hver især noget forskelligt, alt efter hvad du har behov for og plads til i din stue. Du kan for eksempel med fordel investere i et rundt glas sofabord, hvis du i forvejen har mange firkantede og tunge møbler i dit hjem. På den måde vil du med bordet kunne gå ind og skabe noget kontrast i din indretning. Et firkantet sofabord derimod kan passe fint ind i langt de fleste menneskers bolig og vil i mange tilfælde matche resten af dine møbler udmærket.

Uanset hvilken form du vælger, kan du på vores side finde flere forskellige mål. På den måde kan du finde et sofabord i lige præcis den størrelse, som du har brug for og plads til i det givne rum. Det er dermed helt op til dig at afgøre, hvilken form du føler dig mest tiltrukket af.

Skab den ønskede stil i dit hjem

Hvis du er på udkig efter et glas sofabord i en god kvalitet, kan du hos Møbelkompagniet finde et stort og varieret udvalg. Selv om de alle høre under kategorien ’sofabord’ og alle har et element af glas i sig, er bordene vidt forskellige i deres designs. Det betyder, at du også helt sikkert vil kunne finde et sofabord, der falder i din smag. Samtidig betyder det også, at du har god mulighed for at kunne udtrykke din personlighed og boligstil igennem lige præcis det bord, som du forelsker dig i. Når det kommer til sofabord med glasdetaljer vil du således kunne finde:

  • Det mere klassiske glas sofabord med ensfarvede bordben og en bordplade lavet af glas
  • Et mere kunstnerisk og rustikt sofabord med en snørklet træstruktur og en glas bordplade
  • Det mere mordene sofabord med tynde ben af metal og en mat eller næsten sort bordplade af glas

Hvilket sofabord med glas, der er det helt rigtige for dig og din boligindretning, er dermed helt op til dig selv at afgøre. Det kan derfor være en god ide at overveje, hvad du søger i et nyt sofabord, og hvilken indretningsstil du har i resten af din bolig. Med de vidt forskellige designs vil nogle sofaborde dermed passe smukt ind i en mere klassisk, tidløs eller minimalistisk boligindretning. Imens kræver andre borde mere plads omkring sig, fordi de så at sige larmer lidt mere.

Vælg imellem forskellige designs og materialer til dit nye glas sofabord

Ud over formen og de forskellige stile adskiller flere sofaborde med glas sig også fra hinanden i materialer. Det er nemlig igen vidt forskelligt, hvad bordene er lavet af. I forhold til materialer kan du derfor på vores side vælge imellem sofaborde fremstillet i:

  • Teaktræ
  • Metal
  • Egetræ
  • Plast

Materialer som egetræ og plast har et lysere udseende. Det gør dem ideelle at vælge, hvis du netop går efter at skabe et lyst og luftigt udtryk i din bolig, hvor møblerne helst ikke må blive for tunge og store at se på. Derimod giver teaktræ dig en lidt mørkere farve, men du vil samtidig også kunne opnå en mere rustik naturfølelse i dit hjem. Du kan også vælge den mere klassiske og tidløse løsning i form af et glas sofabord med metalben. Disse er nemme at holde vedlige, samtidig med at de passer ind i mange moderne hjem.

Disse materialer er dog foruden bordpladen, der ofte er lavet i glas. Men når det kommer til selve glasset, kan du også her finde mange valgmuligheder. Du behøver nemlig ikke nødvendigvis at holde dig til den traditionelle bordplade af helt gennemsigtigt glas i jagten på et glas sofabord. På vores side har du nemlig også mulighed for at finde borde med røget glas. Den lille detaljer giver bordet et helt anderledes og mørkere udtryk.

Med et sofabord med røget glas får du rig mulighed for at skille dig ud fra mængden og give din indretning af stuen et ekstra pift og derved også skabe et fint blikfang. Foretrækker du derimod et lysere udtryk, kan du netop også finde flere eksempler på et sofabord, hvor glasset ikke er røget.

Få et flot og praktisk sofabord til din stue

Et glas sofabord kan være et flot møbel i dit hjem, og alt efter hvilken stil du går efter, har vi hos Møbelkompagniet helt sikkert også et bord til dig. Ud over at et sofabord med glas er flot og kan skabe blikfang i dit hjem, er det også i mange henseender praktisk.

Et sofabord med glas er ofte nemt at holde pænt og rent, og ved mange af bordene er der to plader. Det betyder, at du får en øvre bordplade, hvor du netop kan sidde med en kop kaffe eller te og se en god film. Samtidig får du også en nedre plade, hvis du har brug for et ekstra sted at opbevare nogle småting såsom magasiner, bøger eller måske endda fjernbetjeningen. I mange tilfælde kan du derfor finde et glas sofabord, der forbinder det praktiske aspekt med et smukt design.