Bolig inspiration

Høj kommode - æstetisk og rummeligt møbel i ét

Mar 14, 2023

Høj kommode

En høj kommodeer ikke blot praktisk men kan også ofte være med til at tilføje en opløftet atmosfære og stemning til et rum. Med sit høje og til tider slanke design er den generelt set et flot og klassisk møbel, der passer til ethvert hjem.

Gode til hjemmet med begrænset plads

Høje kommoder har den fordel, at de fordeler deres rummelighed op i højden, og dermed ikke optager unødvendigt meget gulvplads. Det er i særlig grad noget, du vil sætte pris på, hvis du for eksempel bor i en lille lejlighed med begrænsede mængder af plads. Pladsmangel betyder på ingen måde, at du behøver at gå på kompromis med det indretningsmæssige eller udseendet, eller at du behøver have et hjem proppet til bristepunktet med møbler. I stedet handler det om at holde hovedet koldt og om at se mulighederne, når du planlægger indretningen. Således undgår du for eksempel med en høj kommode at have tomt og ”dødt” rum opad i højden. Det er et område, som mange ofte overser, hvorfor de risikerer at falde i fælden om at have brugt al gulvpladsen uden at udnytte rummets andre aspekter til fulde. Der er dog god grund til at få udnyttet de kvadratmeter, der også går opad, både fordi det giver mening rent pladsmæssigt, men i høj grad også fordi det er medvirkende til at give et pænt og endnu mere harmonisk rum rent udseendemæssigt.

Giver en opadstræbende atmosfære

Hos Møbelkompagniet finder du et udvalg af både smukke og praktiske høje kommoder. Fælles for dem er, at de nærmest helt bogstaveligt talt kan være med til at løfte dit rum. At have møbler i varierende højder er vigtigt for et dynamisk og levende look og kan være med til at sørge for, at det samlede helhedsindtryk er i top. Selvom mange er bange for at anskaffe sig store møbler og på den måde nemt lader sig skræmme, er dette generelt ikke noget, du bør frygte. Det er rigtigt, at visse møbler kan give et tungt udtryk til et rum, men tværtimod vil selve den designmæssige udformning på disse høje kommoder sørge for en opløftet følelse og en såkaldt opadstræbende atmosfære. Det kan være medvirkende til at bryde med det meget bund-tunge og lave look, som man ellers risikerer at bevæge sig ud i.

Mange typer af kommoder inden for kategorien

Under kategorien ”høj kommode” finder du mange forskellige typer og stilarter. Du behøver af den grund ikke at lade dig begrænse, men du kan i stedet med stor sandsynlighed finde en praktisk og flot høj kommode hos os, der falder i præcis din smag. Om du er til den mere minimalistiske stil, eller du godt kan lide et lidt mere eksperimenterende udtryk, er helt op til dig. Lige meget hvad findes der helt sikkert en høj kommode, som du vil kunne lide, og som du kan forestille dig at have i dit hjem. Fælles for de kommoder, som vi forhandler, er, at de hver og én er udarbejdet og udformet med øje for detaljen. De er således både æstetiske lavet af gode materialer i høj kvalitet.

Opbevaring med uanede muligheder

Udover at være flotte og at kunne være med til at løfte dit rums udseende til en større lethed, er disse høje kommoder også meget praktiske og har helt anden rummelighed i forhold til andre kommoder. Høje kommoder har desuden den alsidighed, at de med lethed kan bruges i mange forskellige type af rum, og stadig passe perfekt ind. Høje kommoder ses således ofte brugt på soveværelset, i børneværelset eller som en del af gæsteværelset, men kan i princippet bruges hvor som helst i dit hjem. Højden og tyngden i denne type af møbel gør desuden, at deres rummelighed er helt unik. Du kan derfor fylde den op med alverdens ting og sager og stadig have et pænt og ryddeligt hjem. Brug for eksempel kommoden til at opbevare tøj eller sengetøj i, gem alle småtingene væk, eller dedikér en af skufferne til børnenes legetøj. Hvad end du har brug for opbevaringspladstil, kan en høj kommode med al sandsynlighed klare opgaven.

Et sikkert valg

Leder du efter et nyt møbel, der kan rumme en masse, er en høj kommode på mange måder et sikkert valg. Disse flotte møbler går næppe af mode, og et køb af en høj kommode kan således vise sig at være godt givet ud. Med sine holdbare materialer vil den enkelte kommode med lethed kunne holde sig i perfekt stand i årevis og stadig være smuk i det moderne hjem. Mange høje kommoder er kendetegnet ved ubrudte flader og en gennemgående ro i materialevalget. Det er en meget klassisk og æstetisk opbygning. Er du typen, der kan lide at tænke bæredygtigt og i et fremtidsmæssigt perspektiv, giver valget af en sådan klassisk og simpelt designet kommode i høj grad mening i det lange løb, fordi du vil kunne beholde den længe uden hverken at blive træt af den eller dens brugsværdi.

Tag den rette beslutning

Efter vores egen holdning sælger vi naturligvis kun smukke og æstetiske høje kommoder, men vi forstår alligevel, at hver person kan have sin egen smag i møbler. Dette afhænger både af, hvem du er som person, men i høj grad også af, hvordan dit hjem er indrettet på nuværende tidspunkt. Af den grund opfordrer vi altid til eftertænksomhed, så du kan vælge din kommende kommode med omhu. Finder du frem til en kommode, der taler til dig og dit hjems æstetik eller indretningsstil, er det bare med at slå til – så er vi sikre på, at du vil blive glad for dit køb mange år fremover.