Bolig inspiration

Mangler du plads? Svaret er et smalt bord!

Mar 14, 2023

Mangler du plads? Svaret er et smalt bord!

Smalt bord

Det er ikke altid nemt at finde det helt rette bordtil dit hjem. Det kan være, at du leder efter det perfekte bord at sidde og spise ved, eller du måske leder efter et flot bord, der kan stå ved din sofa i dagligstuen. Mange er også altid på jagt efter det perfekte kontorbord, der giver dig mulighed for at have en god plads derhjemme, du kan sidde og arbejde ved, eller måske kan sidde og hygge dig med et kreativt projekt. Hvis du er i den situation, at du ikke har ret meget plads i dit hjem, så skal du ikke fortvivle, for her hos Møbelkompagniet har vi et flot udvalg af små borde, der passer perfekt ind i et hjem, hvor der ikke er så meget plads. Med et smalt bord fra vores sortiment, kan du sagtens få plads til et nyt bord, når du går og drømmer om det.

Smalt bord til stuen i god kvalitet

Hvis du går og leder efter et smalt bord, der kan passe perfekt ind i din stue, så kan du uden tvivl finde det her hos os i Møbelkompagniet. Vi har et bredt udvalg af mindre borde, der passer til din stue, så det ikke kommer til at tage for meget plads. Har du allerede en sofa, der står i din stue, er et smalt bord helt perfekt at anskaffe sig også. Et smalt bord kan nemlig stå langs sofaen i længden, men ikke tage ret meget plads i dybden. På den måde kan du stadig komme omkring dit sofabord, hvis du ikke har ret meget plads i stuen. Det er naturligvis også vigtigt, at du får et flot og solidt bord, der kan holde i mange år frem. Derfor går vi her hos Møbelkompagniet altid op i at have borde i højeste kvalitet, og derfor er der ikke sparet på de gode materialer, når vi vælger vores sortiment. I rigtig mange århundrede har det været populært at lave borde og andre møbler af træ. Dette er stadig en vigtig del af vores tradition for møbeldesign, og derfor vil du også finde mange borde i solidt træ her hos os. Men hvis har en lidt mere moderne og minimalistisk eller måske endda industriel stil, så kan du også finde mange borde her hos os, der er lavet med en ramme i stål, der giver bordet et lidt mere råt look og som også er et virkelig stærkt og holdbart materiale, som du kan have gavn af i rigtig mange år frem. Hvis du leder efter et smalt bord i et unikt design og i nogle særlige materialer, kan du også her hos os finde borde med blandt andet en marmorplade, der giver det et helt unikt og særligt look og samtidig holder kvaliteten virkelig højt oppe. Uanset hvad du er på udkig efter med dit nye bord, så er det helt sikkert, at du kan finde det her hos os i Møbelkompagniet.

Altid gode priser på nye borde

Her hos Møbelkompagniet har vi altid gode priser på borde, så hvis du er på udkig efter et smalt bord til din lejlighed, som du kan få råd til også, så er det en god idé at kigge godt efter her hos os. Samtidig tilbyder vi også, at du kan dele prisen på dit nye bord op i mindre rater, så du har en mulighed for at betale for det lidt efter lidt. Med denne ordning slipper du også for at blive pålagt en masse renter, og derfor er det en rigtig god løsning, hvis du har forelsket dig i et af vores mange borde og gerne vil have det med hjem med det samme. Naturligvis hænger pris og kvalitet altid sammen, men vi sørger altid for at kunne tilbyde dig nogle rigtig gode priser, så du kan få netop det hjem, du går og drømmer om.

Få plads til en kontorplads i hjemmet

Det bliver mere og mere almindeligt, at mange i dag ønsker at have en kontorplads derhjemme, fordi flere og flere arbejdspladser lukker op for digitale møder og dermed for muligheden for at sidde derhjemme og arbejde. Hvis du skal til at arbejde hjemme, er det en rigtig god idé, at du har en specifik plads, der er lavet til kun at arbejde. Det giver dig en større mental ro, og du bliver ikke lige så fristet af at skulle lave en masse andre huslige ting, når du skal til at fokusere på dit arbejde. Har du ikke et helt rum, du kan lave til dit kontor i dit hjem, kan det være en god løsning blot at indrette en lille kontorplads, hvor du kan sidde og fokusere på dit arbejde. Det betyder ikke så meget, hvor i hjemmet denne kontorplads kommer til at være, men hvis du ikke har et rum til dit kontor, har du sikkert ikke ret meget plads. Her er det en god idé at anskaffe dig et smalt bord fra os her i Møbelkompagniet, så du kan få plads til et lille sted, hvor du kan fokusere på dit arbejde, når du har mulighed for at arbejde hjemmefra. Vi har mange forskellige muligheder for små og smalle borde, som du kan bruge til netop dette formål, og uanset hvilken stilart du er til, kan du finde et smalt bord her hos os. Det kan blandt andet være, at du gerne vil have et bord, hvor der er plads til opbevaring af dine arbejdssager, og derfor har vi også flere borde med skuffer og hylder, som du kan bruge til din kontorplads. Mulighederne er mange her hos Møbelkompagniet, og vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde det perfekte smalle bord til dine behov.