Bolig inspiration

Hvilestole – se vores store udvalg hos Møbelkompagniet!

Mar 13, 2023

Hvilestole

Der er ikke noget som at komme hjem efter en lang dag og have mulighed for at synke ned i en behagelig hvilestol med en god bog eller for simpelthen bare at slappe lidt af.

Din stue er et af de vigtigste rum i hjemmet, for det er her, du kan slappe af enten alene eller sammen med din familie efter en lang og krævende dag. Når du har mulighed for at slappe af, er det vigtigt at have de bedste møbler til formålet, så du kan sidde eller lige behageligt, mens du slapper af. 

Hvad er en hvilestol? 

Som navnet også afslører, er en hvilestol en stol, du kan hvile dig og slappe af i. Det er et vigtigt møbel at have i stuen, da det giver dig en mulighed for at komme helt ned i gear, når du har behov for det. 

Der er ikke den store forskel mellem en hvilestol og en lænestol, men en hvilestol indbyder til endnu mere afslapning, og derfor er den en god tilføjelse til din stue. 

Du kan enten stille din hvilestol i stuen, hvor du kan sidde og slappe af efter en lang dag, smække benene op og se noget fjernsyn, men den kan også stå mere for sig selv – eksempelvis hvis du har et kontor i hjemmet – hvor du har adgang til at kunne sidde og slappe af med en god bog og dejlig ro omkring dig. 

Der findes også hvilestole, der kan slås ud, så du kan ligge meget mere behageligt i dem, end du kan i de fleste andre stole. Det er dejligt, for det betyder, at du måske også kunne snige en lille lur ind i løbet af eftermiddagen, hvis du har behov for det. 

Sådan vælger du en hvilestol 

Når det kommer til at finde den rette hvilestol, har vi et godt og bredt udvalg af forskellige slags, som du kan gå på opdagelse i. 

Hos os i Møbelkompagniet er det altid enormt vigtigt, at vi tilbyder en bred vifte af møbler, der kan afspejle de mange forskellige stilarter og præferencer i eksempelvis farver, som kan ligge hos dig. 

Det er altid en god idé at tænke over, hvordan resten af dine møbler i hjemmet ser ud, før du vælger din nye hvilestol, så alting passer sammen og du kan føle dig godt tilpas i dit hjem. 

Hvis du er mest til lædermøbler og måske endda allerede har en lædersofa i stuen, så kan det være en god idé at vælge en hvilestol i læder, så du har en stil, der er gennemgående i din stue. 

Du kan også finde hvilestole i mange andre farver her hos os, og hvis du har lyst til og mod på at bryde dit nuværende farvetema i hjemmet, er det en god idé at gøre det med din nye hvilestol, så der er tale om et enkelt møbel, der skiller sig ud fra resten og skaber lidt spil i rummet. 

 

Mange forskellige slags materialer 

Der er naturligvis også mange forskellige slags materialer, din hvilestol kan være lavet i, og det er også noget af det, der afspejler sig i vores kollektion og udvalg af hvilestole. 

Du kan finde hvilestole i dejligt blødt og behageligt stof, der indbyder til at slappe dejligt meget af og hvile sig i, hvilket er hele pointen med en hvilestol. Hvis du sidder blødt og dejligt, så er det nemmere at hvile sig og slappe af. 

De hvilestole, vi har taget ind i vores sortiment, er i rigtig god kvalitet, hvilket sikrer dig en stol, du kan have i mange år frem og som vil holde til masser af flittig brug – vi ved nemlig allerede nu, at du bliver rigtig glad for at bruge din nye hvilestol. 

 

Hvil jer sammen 

Hvis du har en familie eller en partner at bo sammen med, kan der hurtigt komme rift om den nye hvilestol, da den simpelthen er så behagelig at ligge i, at hele familien vil være med. 

Derfor kan det være en god idé at anskaffe sig flere hvilestole, så I kan slappe af sammen og samtidig. I en tid, hvor mange af os har en skærm foran os hele dagen, kan det være den hyggeligste lille samlende krog, hvis I har flere hvilestole peget ind mod hinanden, så I sammen kan sidde og tale sammen og bare være sammen, uden der skal være en skærm indblandet.

Der er ingen tvivl om, at det er muligt at skabe ekstra meget hygge i hjemmet, når I vælger at anskaffe jer en eller flere hvilestole, så I kan være sammen på en mere nærværende måde. 

 

Gode møbler til jeres hvilestol 

Der er også andre møbler, I kan anskaffe jer, der vil passe godt til en hvilestol. Der findes hvilestole, der kan ligges ned, så du kan ligge næsten helt ned i den. Men der er også hvilestole, der ikke kan lænes helt ned, hvor du med fordel kan anskaffe dig en lille skammel til benene, så du kan smække benene op og slappe helt af. 

Det er også en god tilføjelse til din hvilestol at få et lille bord, så du kan sidde med en kop kaffe eller te og muligvis en god bog ved din side. Det er noget af det, der gør, at du ikke skal rejse dig, men i stedet bare kan sidde blødt og behageligt i din hvilestol. 

Hos Møbelkompagniet finder du et bredt udvalg af hvilestole og andre flotte og brugbare møbler til hjemmet. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig, og du kan kontakte vores varme og hurtige kundeservice, hvis du sidder tilbage med spørgsmål om hvilestole eller andre af vores mange produkter til dit hjem. 

 

Det emmer af historie og nostalgi

Vintage er for mange et andet ord for historie og nostalgi, og hvis man yderligere tager roden af dette ord og folder den ud, så hentyder ordet vintage altså til noget, som var engang, om som aldrig vil blive glemt både på godt og på ondt. Gammelt håndværk, henlagte farver og datidens materialer er noget, som danskerne har gemt på og bevaret, og mange designere mener nu, at det er på tide at grave tilbage i historien for at finde inspiration til fremtiden.

Selvom mange vintage møbler i dag har fået et moderne præg, så ændrer dette ikke ved, at møblerne emmer af historie. Deres farver henligger os til en helt anden tid, hvor neonfarver samt mere lyse farver endnu ikke har haft deres storhedstid. Der er derfor tale om møbler, som fører os tilbage til en mere afslappet tid, hvor det ikke var teknologien samt nytænkningen, der var i fokus. Mange danskere bruger derfor også vintage møbler til at se tilbage samt til at skabe en kontrast til den teknologiske tid, vi lever i.