Trends

Skrivebord med skuffer

Mar 14, 2023

Skrivebord med skuffer

Hos Møbelkompagniet har vi et stort udvalg af skrivebord med skuffer. De er steget i popularitet over de sidste par år, hvor det i mange år var skrivebord uden skuffer, som var populære.  De nye typer af skriveborde med skuffer kombinerer både den minimalistiske stil med funktionalitet. Vores udvalg passer ind på det moderne kontor, eller som skrivebord til barnet som skal have et sted at ordne sine lektier.  

Typer af skrivebord med skuffer

Du kan få et skrivebord, hvor du har skufferne ude i den ene side. Det minder om de gammeldags skriveborde, som du måske kan huske fra dine bedste- eller oldeforældre. Det er det helt klassiske bord, hvor der er to skuffer i den ene side. Det er stadigvæk masser af luft, så du føler dig ikke indelukket, når du sidder ved det. Den nye stil af moderne skriveborde med skuffer er, at der er skuffer hele vejen hen øverst oppe. Her vil benene selvfølgelig være høje nok til, at du har plads til dine ben. Nogle gange er der tre skuffer og andre gange kun to skuffer. Dette vil typisk komme an på længden på bordpladen, om designet har 2-3 skuffer. Vi har et fint udvalg med både to og tre skuffer, så du kan finde lige den type skrivebord, som passer til dit hjem. Størrelserne på skufferne vil også variere, alt efter hvilket design du vælger at købe.  Nogle foretrækker skuffer, der er lige store, mens andre godt kan lide et design, hvor man har en mindre skuffe i den ene side. Denne lille skuffe bruges typisk til at opbevare kuglepenne eller batteriet til dit tastatur. Vi får løbende nye skriveborde med skuffer ind, så du kan altid finde lige det bord, som passer til dig.

Stort udvalg af farver

Farver er også vigtige, når det kommer til at vælge det helt rigtige bord. Vi har stort set alle farver, som du kan forestille dig til et bord. Du kan få en hvid, glat overflade. Ofte kan du også få en sort overflade, hvis du har brug for mere kontrast til dit værelse. Hvis du har et meget lyst kontor, kan du overveje lidt flere farver. Det kan være, at du vil have en hvid bordplade men med farvede skuffer. Du kan se vores udvalg, når du skal finde et skrivebord med skuffer. For vi forhandler flere skriveborde, hvor skufferne har en anden farve end bordpladen.  En anden mulighed er at gå med et skrivebord med skuffer i træ. Her vil der typisk være tale om behandlede træ, og du kan typisk få det i enten mørkt eller lyst. Når du skal vælge farve og materiale til dit skrivebord, så ville vi kigge på farverne på dit kontor eller børneværelset. Hvis du har et helt lyst kontor med hvide vægge, så kan du med fordel vælge et bord med farver, da det giver en fin kontrast. Andre vil gerne have et klinisk look, eller måske har du pynt til bordet, som er mørkt. Her vil vi typisk anbefale, at du går med det hvide bord. Dog kan du sagtens vælge en hvid bordplade med farvede skuffer. Du finder det hele i vores udvalg hos Møbelkompagniet.

Slip for rod

En stor grund til, at mange har valgt at få et skrivebord med skuffer, er, at mange ellers ender med et rodet skrivebord. Det kan du undgå, når du har en eller flere skuffer. For vi kender alle sammen til, at man har alt fra batterier, papir til kuglepenne liggende på bordet. Pludselig har man ting over det hele, og man kan nærmest ikke finde ro i kroppen. Det slipper du for, når du har et skrivebord med skuffer. Vores mål er at give dig et stort udvalg af skriveborde med skuffer, så du kan vælge det, som vil skabe den orden, som du måske har brug for. Især i disse tider hvor der er kommet en bølge af, at man ikke skal rode, kan det være forfriskende med sådan et bord.  Især når du har valgt et bord med to eller flere skuffer, så kan du hurtigt organisere alle dine ting. For selvom vi lever i en digital tid, ender man altid med at have fysiske ting på sit bord. Med et skrivebord med skuffer behøver du ikke konstant skulle rydde op på dit bord.  Du kan endelig få organiseret hele dit skrivebord på en behagelig måde. Hos Møbelkompagniet finder du netop et skrivebord med skuffer, som passer til dette behov.

Perfekt til det moderne kontor

Især på kontoret risikerer du hele tiden at have en masse papir liggende, og det kan være utrolig frustrerende. Det er ikke altid, at du kan få disse papirer væk fra dit skrivebord med det samme. Her kan du roligt smide det ned i en skuffe, og så kan du kigge nærmere på det senere, når du har tid. Vi har et stort udvalg af skriveborde med skuffer til alle, som har brug for et godt bord til deres kontor. Her får du pludselig plads til det hele. Det samme gør sig gældende, hvis I har brug for et skrivebord til barnet. De fleste børn ender gerne med et rodet skrivebord, fordi de har mange forskellige typer opgaver i skolen. Med et skrivebord med skuffer kan de få struktur på deres hverdag. Det giver børn og unge en ufattelig ro at få styr på deres skrivebord. På den måde kan de også pakke lektierne væk, når det er tid til at bruge bordet til at spille computerspil eller tegne. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for at få hjælp eller svar på dine spørgsmål, når det kommer til vores udvalg af skriveborde med skuffer.