Trends

Retro sofaborde hitter igen

Mar 14, 2023

Retro sofaborde hitter igen

Retro sofabord

Hvis du står og leder efter et nyt og fedt bord til din stue, så bør du overveje nogle af vores mange flotte retro sofaborde, der er skabt til at pynte i din stue samtidig med at give lidt ekstra kant i rummet. 

Retro møbler er generelt set på vej op og bliver mere og mere populære. Retro sofaborde er inspireret af de forskellige stilarter, der har været på mode i tidens løb, og det er netop disse stilarter, vi har taget udgangspunkt i, når det kommer til vores store udvalg af retro sofaborde og retro møbler generelt. 

Du behøver ikke at have et hjem, der er fyldt med retro møbler, før du kan investere i et af vores flotte retro sofaborde. De er nemlig alle tilpas moderne til, at de sagtens kan passe ind i et ellers moderne hjem. 

 

Retro sofabord i god kvalitet

Hos os i Møbelkompagniet er kvalitet noget, vi går meget op i. Derfor er vores retro sofaborde også i bedste kvalitet, ligesom vi har sørget for at have nogle skarpe og konkurrencedygtige priser. 

Vi har retro sofaborde i mange forskellige materialer, så du har mulighed for at finde det bord, der passer bedst ind i din stue. Det gælder blandt andet runde sofaborde med marmorplader, der er blevet et stort hit hos mange, da netop denne slags bord er en tidløs klassiker, som kan passe ind i rigtig mange forskellige hjem, samtidig med at det er et godt og velkendt materiale. 

Mange af vores retro sofaborde er også lavet i træ. Her har vi forskellige træsorter, så du kan finde et, der passer godt ind i den stil, du allerede har derhjemme. Et retro sofabord i træ vil ofte være i en mørkere træsort, der får det til at se endnu mere retro og gammelt ud, selvom det naturligvis er et nyt og lækkert bord, der vil holde i mange år endnu. 

 

Industriel og midcentury modern retro sofaborde

Som nævnt har vi her hos Møbelkompagniet nogle forskellige typer af stilarter, når du skal vælge dit nyt retro sofabord. Nogle af de mest populære stilarter er naturligvis også dem, vi har taget med i vores sortiment, og foruden at være i super kvalitet, har de også nogle helt forskellige udseende. 

En af de retro stile, der er blevet populær på det seneste, er det, der kan kaldes for industriel retro. Den industrielle stil er kendt for at bruge forskellige typer af metal og andre stærke materialer, som eksempelvis sten og træ. 

Der er ofte meget lige kanter og simpel silhuet med den industrielle type af retro sofaborde, og det er også mange af dem, vi har her hos Møbelkompagniet. Vi har flotte sofaborde med stålrammer, der giver det rå og seje industrielle look, der kan være med til at bryde de rene og feminine linjer, der ellers godt kan være i skandinavisk indretning generelt. 

En anden form for retro sofabord, du kan finde her hos os, er det, der af mange kaldes for midcentury modern. Denne stilart er karakteriseret ved de flotte former og kanter, der var populære ca halvvejs i det 20. århundrede. 

Disse møbler er blevet tidløse og er nogle af dem, der kan klæde ethvert hjem, uanset om du har andre møbler i samme stilart. De er for det meste lavet i træ og kan fungere perfekt ind i din stue med en minimalistisk sofa. 

 

Masser af retro sofaborde til enhver størrelse familie 

Når du skal vælge et retro sofarbord til din stue, er det vigtigt at finde et, der passer perfekt ind i rummet, men som der også kan passe til lige netop din familie. 

Du skal gerne have et sofabord, der er stort nok til at alle i sofaen kan bruge bordet på samme tid. Hvis du har en sofa i flere moduler, der går hele vejen rundt om sofabordet, kan det være en god idé at vælge et retro sofabord, der er kvadratisk, så alle omkring bordet får lige meget plads ved det. 

Vi har her hos Møbelkompagniet også aflange sofaborde, der kan passe godt til de lange sofaer, ligesom du også kan finde retro sofaborde, der er delt op i flere forskellige borde, så de også kan være ekstra brugbare for særligt den store familie. 

Uanset hvor stor jeres familie er, har vi altid et retro sofabord, der kan passe perfekt til jer. Noget af det vigtigste er, at jeres nye sofabord er brugbart i jeres dagligdag, da det jo netop er i stuen, man bruger rigtig meget af sin tid som familie sammen. 

 

Retro sofabord med opbevaring 

Mange af vores sofaborde er egnet til blot at sætte en masse ovenpå bordet, men der kan være situationer, hvor I i jeres familie har behov for at kunne opbevare noget i eller ved jeres sofabord. 

Derfor har vi hos Møbelkompagniet også diverse retro sofaborde med opbevaring bygget ind i sofabordet. Det kan både være i form af en hylde til opbevaring under bordet, eller simpelthen en lille lomme, hvor du kan gemme de vigtigste ting i, som eksempelvis sjove spil for hele familien og snacks. 

Vi har også et udvalg af sofaborde, der har små hylder med låger i, hvis du har endnu flere ting, der skal opbevares lige omkring din sofa. 

 

Noget for enhver smag 

Hos Møbelkompagniet har vi et retro sofabord til alle, så der er gjort plads til mange forskellige ønsker og foretrukne farver og materialer. 

Vi sørger for altid at kunne tilbyde høj kvalitet af møbler til lave priser, så du kan få det retro sofabord, du går og drømmer om, og som der mangler i dit hjem. Se vores store udvalg her på siden og forelsk dig i dit næste sofabord allerede i dag.