Trends

Sorte spiseborde

Mar 14, 2023

Sorte spiseborde

Sorte spiseborde – skab blikfang i dit hjem

Uanset om du bor i en lille lejlighed midt i storbyen eller har rigtig god plads i et større hus, er der flere møbler, der mere eller mindre er nødvendige at have i din bolig. Et af disse møbler er et spisebordssæt. Du har brug for et spisebord i hverdagen til dig og din familie, men det er også et nødvendigt møbel i dit hjem, når der kommer gæster på besøg. Uden et spisebord bliver det nemlig lidt svært at være der alle sammen, når der skal nydes et godt måltid mad, hygges med spil eller en god flaske vin i weekenderne.

Et spisebord er dermed vigtigt, men samtidig kan du finde rigtig mange forskellige slags med hver deres stil og udtryk. Du bør derfor overveje at kigge nærmere på sorte spiseborde, hvis du gerne vil skille dig lidt ud og have en anderledes boligindretning i dit spiseområde.

Hos Møbelkompagniet kan du vælge imellem et stort udvalg af forskellige spiseborde i sort. På flotteste vis forbinder de funktionalitet med design, alt efter hvad du stiler efter. Du kan desuden finde spiseborde i sort i forskellige størrelser. Det kommer derfor meget an på, hvad dine ønsker og behov er, når du leder efter et nyt bord at spise rundt om med familie og venner.

Få et anderledes og spændende udtryk i dit spiseområde

Et spisebord er et vigtigt møbel i dit hjem, fordi det ofte er her, at du samles med venner og familie både i hverdagen og ved særlige begivenheder som for eksempel fødselsdage, jul eller bare til hyggelige komsammener. Derfor er det både vigtigt, at du finder et spisebord, der passer til dine behov og til din personlighed og indretningsstil. På den måde smelter spisebordet sammen med resten af din bolig, og du kommer til at føle dig godt tilpas i spiseområdet.

Fordelen ved at kigge på sorte spiseborde er, at du får et bord med et anderledes udtryk. Her får du nemlig et bord, der skiller sig ud fra mængden, og som virkelig kan skabe blikfang i dit hjem. Samtidig er et spisebord i sort nemmere at holde pænt i løbet af en travl hverdag, fordi du ikke ser krummer, støv eller andet på bordpladen lige så nemt og på samme måde, som hvis du for eksempel havde et spisebord i en lys nuance. På den måde er den sorte farve også praktisk.

Hvis du er interesseret i et spisebord i sort men er usikker på, om det bliver for mørkt i dit hjem, skal du dog ikke bekymre dig. Du kan nemlig enten skabe en fin kontrast eller tone sorte spiseborde lidt ned ved at stille farvede eller lysere møbler rundt om eller i forlængelse af spiseområdet. Det gælder også, hvis du placerer stole rundt om bordet, der ikke er sorte. På den måde kan du skabe noget modspil til det sorte bord, men hvor du samtidig beholder det anderledes og spændende udtryk i din indretning af din boligs spiseområde. Samtidig giver det dig en god mulighed for at lege med forskellige farver og nuancer, indtil du finder din personlige stil.

Find et spisebord i forskellige materialer

Når snakken falder på sorte spiseborde, kan du desuden finde mange forskellige varianter. Det er især tilfældet, når det kommer til materialer. Du kan nemlig hos Møbelkompagniet blandt andet finde spiseborde i sort i:

  • Ask
  • Rustfrit stål
  • Keramik
  • MDF
  • Egefiner

Muligheden for at vælge imellem flere forskellige materialer gør, at du helt sikkert også kan finde et spisebord, der falder i din og din families smag. Hvert materiale sætter sit præg på spisebordet. Det bevirke, at bordene kommer til at se forskellige ud, selv om de alle er malet sorte. Et sort spiseborde er dermed ikke kun et sort spisebord, der til forveksling ligner alle de andre. Det betyder, at uanset hvilket spisebord i sort du vælger at investere i til dit hjem, vil det ikke nødvendigvis komme til at ligne naboens bord.

Sorte spiseborde i flere sorte farvenuancer og størrelser

Når det kommer til spiseborde i sort, har du som sagt mange borde at vælge imellem i vores store sortiment. Spisebordene passer til forskellige behov, og det kommer derfor i høj grad an på dig og din bolig, hvilket bord der passer bedst ind. Du kan nemlig få:

  • Spiseborde i forskellige størrelser
  • Spiseborde i forskellige former
  • Spiseborde i forskellige nuancer af sort
  • Spiseborde, der er helt eller delvist sorte

Det betyder, at du både kan finde spiseborde, hvor hele familien eller kun nogle få kan sidde rundt om det. I nogle tilfælde er det endda muligt at finde sorte spiseborde med udtræk. På den måde kan du nemt og hurtigt gøre plads til flere gæster i dit hjem.

Ud over de forskellige størrelser på bordene, kan du som sagt også finde borde i forskellige former her på siden. Du kan nemlig både finde runde, aflange, firkantede spiseborde og spiseborde med både skarpe og rundede kanter. Der er dermed et bord til et ethvert behov og ønsker.

Hvis du gerne vil have et sort spisebord, kan du desuden vælge imellem, hvor meget af bordet der reelt skal være sort. Det er muligt at finde borde, hvor både bordplade og bordben er sorte, men du kan også sagtens finde spiseborde, hvor kun benene er sorte. Ved disse borde vil selve bordpladen ofte kunne fås i hvid eller i en naturlig træfarve. Det giver dig mange flere muligheder at vælge imellem, når du er på jagt efter et nyt spisebord til din bolig.

Når det kommer til farverne på bordet, kan du desuden finde spiseborde, hvor den sorte farve er mere mat, grå sort eller meget sort i sit udseende. Det betyder, at du har større chancer for at finde det helt rigtige spisebord til dig og din bolig. Det gælder, uanset om du går efter et bestemt udtryk og design eller blot leder efter et nyt spisebord til at skabe blikfang i din boligindretning.