Bolig inspiration

Din bolig afspejler din personlighed

Mar 14, 2023

Din bolig afspejler din personlighed

 De fleste danskere kan hurtig blive enig om, at deres bolig betyder rigtig meget for dem.

Det er her vi har hele vores base, føler os trykke og det er her vi kan slappe 100% af. Det hele handler om at skabe et hjem, hvor man har det rart, og som afspejler ens personlighed. Det kan man gøre på mange forskellige måder, og heldigvis er der ikke en løsning der er forkert når vi taler om boligindretning.

Der findes et hav af forskellige stilarter minimalistisk indretning, den moderne, vintage og retro. Det handler om at vælge den helt perfekte indretning til dig og dine behov. En indretningsstil hvor man ikke er i tvivl om, at det lige præcis er dig der bor der når man træder ind ad døren. Din boligindretning afspejler nemlig din personlighed.

 

Det er ikke kun stilarten som afspejler din personlighed, men i høj grad også det boligtilbehør du vælger at udsmykke din bolig med.

Nogle er til farverigt nips og andre kan slet ikke slappe af og finde ro i et farverigt hjem. Mærk efter, og find ud af hvad der passer til dig og din personlighed. Det er nemlig ofte de små ting, som skaber stemning i din bolig, derfor er det utroligt vigtigt at man prioriterer disse ting.

Det kan være alt fra plaiderpuder, vaser, lanterner og andet smukt boligtilbehør, som kan være med til at skabe den perfekte stemning i dit hjem. Personlige billeder, og mindeværdige begivenheder er også med til at skabe hygge og personlighed i dit hjem.

Forskellige træsorter kan også være med til af afspejle din personlighed. Der er et hav af valgmuligheder når vi snakker om træsorter. Så bestem dig for hvilken stil du vil have i dit hjem – skal det være lyse eller mørke træsorter? Eller måske et smukt mix af lidt forskelligt? DU BESTEMMER!

 

Nogle gange kan der være utroligt svært at vide hvilken stilart der er den rigtige for dig, og man skal måske også prøve lidt forskelligt før man finder den helt rigtige. Du er ikke i tvivl om når du finder den rigtigt indretning, og stilart for dig. Det er når du har følelsen af hjemlighed, afslapning, ro og hygge – og hviler 100% i dig selv.

Hvis du har brug for inspiration til dig boligindretning, kan du følge med på vores instagram side, hvor vi dagligt poster inspirationsbilleder fra vores showroom.

Her kan du se vores møbler i lækre lifestyle billeder, med et udvalg af vores boligtilbehør og på den måde få inspiration til din boligindretning.

 

Farver og trends i 2019

Hvert år ser vi et skift i materialer, farver og udtryk i boligen. Velour møbler har det sidste års tid hittet helt vildt, og vi ser flere og flere møbler som bliver betrukket med velour i forskellige smukke farver.

Udover velour forsætter trenden i stof sofa også, i 2019 ser vi flere tunge møbler som kommer frem.

2019 bliver et farverigt år, og du behøver derfor ikke være bange for at sætte lidt kulør på din bolig.

 

Sarte pasteller

Sarte pastelfarver hitter i 2019. Farver som Lyserød, lilla, grøn og blå – men farverne skal være afdæmpede og støvede.

Basen for 2019 er nemlig alt andet end hvid, så du kan roligt kaste dig ud i lidt kulør på indretningen. Er du modig kan du eventuelt springe ud i at male en hel væg, eller også kan du nøjes med at udsmykke din bolig med boligtilbehør i smukke pastelfarver.

Trenden lige nu er masser af kulør, og der er ingen regler når det gælder farver.

Så giv dig roligt i kast med at dekorere din bolig med lækre pastelfarver.