Bolig inspiration

Inspiration til dig som skal flytte hjemmefra!

Mar 14, 2023

Inspiration til dig som skal flytte hjemmefra!

Gode råd til dig som skal flytte hjemmefra

Står du for at skal flytte hjemmefra, og for første gang indrettet dit EGET hjem?

Måske er du i tvivl om hvilke ting som er nødvendige i dit kommende hjem og måske har du brug for inspiration til indretningen?

I dette indlæg vil jeg guide dig med tips og tricks, så du kan skabe det perfekte hjem, som passer til dig og din personlighed.

En stue med flere funktioner

Must have ting til stuen er selvfølgelig en sofasofabord og hylder. Når du flytter hjemmefra for første gang, kan det være nødvendigt med en stue med flere funktioner. Pladsen er ofte ikke trang – så en sofa med flere funktioner vil være oplagt.

Hos Møbelkompagniet har vi et hav af forskellige sovesofaer, så din kommende stue kan få både soveværelse og stue funktion.

Er pladsen derimod ikke trang, og du har plads til både stue og soveværelse seperart, har du alverdens muligheder. Vi har både chaiselongsofahjørnesofaer2 pers sofa3 pers sofa med mere. Tag et kig på alle vores sofa muligheder, og find den som passer perfekt til dig.

 

Nips og tilbehør til din nye bolig

Udover de vigtigste ting som sofa, sofabord og hylder skal lejligheden selvfølgelig også hyggeliggøres med boligtilbehør som nips, puder, plaider med mere.

Sæt dit præg på dit nye hjem, og sørg for at det er et sted som du føler dig 100% tilpas.

Det er ikke kun stilarten som afspejler din personlighed, men i høj grad også det boligtilbehør du vælger at udsmykke din bolig med.

Nogle er til farverigt nips og andre kan slet ikke slappe af og finde ro i et farverigt hjem. Mærk efter, og find ud af hvad der passer til dig og din personlighed. Det er nemlig ofte de små ting, som skaber stemning i din bolig, derfor er det utroligt vigtigt at man prioriterer disse ting.

 

Spisestue til hyggelige stunder 

En anden vigig ting til din kommende nye bolig er spisepladsen. Her er must have tingene selvfølgelig spisebord og spisebordsstole. 

Sørg for at vælge nogle møbler som passer ind i rummet. Er pladsen trang vil et rundt spisebord være optimalt, da det ikke optager særlig meget plads i rummet. 

Udover spisebord og spisebordsstole kan spisepladsen også hyggelig gøres med lysestager, vaser, spejle eller andet. 

Det er med til at samle rummet, og skabe den perfekte stemning til din spiseplads. 

Husk at det er DIT nye hjem, som skal afspejle DIG og DIN personlighed. 

Hvis du har brug for inspiration til dig boligindretning, kan du følge med på vores instagram side, hvor vi dagligt poster inspirationsbilleder fra vores showroom.

Her kan du se vores møbler i lækre lifestyle billeder, med et udvalg af vores boligtilbehør og på den måde få inspiration til din boligindretning.

Jeg håber at dette indlæg gav dig den inspiration som du havde brug for – så din første EGEN bolig kan blive helt PERFEKT.