Bolig inspiration

Find det rigtige planke sofabord 

Feb 13, 2023

Find det rigtige planke sofabord 

Planke sofabord 

Der kan være mange grunde til, at du har brug for et nyt flot sofabord til din stue. Måske er dit gamle gået i stykker, eller også har du bare brug for en forandring i din dagligstue. Uanset hvad grunden er til det, så er det en rigtig god idé at kigge på vores udvalg af flotte planke sofaborde. 

Når det kommer til sofaborde, findes der en hel masse forskellige stilarter, du kan prøve af til dit hjem. Men hvis du gerne vil have et sofabord, der kan holde i rigtig mange år frem, og som vil pynte i enhver stue, så bør du tjekke alle vores flotte planke sofaborde ud.

Et planke sofabord er et bord, der har en flot bordplade, der er lavet med træplanker. Det giver bordet et mere råt look, og det er tydeligt at se, at dit bord er solidt og stabilt og kan holde i rigtig mange år frem. 

Det er noget af det vigtigste for os her i Møbelkompagniet, at du kan have dit bord i rigtig mange år. Et planke sofabord er ikke bare unikt og stabilt, det er også et meget tidløst bord, som vil blive ved med at se smart ud selv om 10 år. 

Planke sofabord i den højeste kvalitet

Der er ikke nogen tvivl om, at træplanker er noget af det bedste, du kan lave bordplader ud af. Det var det, man brugte i gamle dage, og det er der en god grund til: træplader holder rigtig godt og kan bruges i mange år. 

Derfor er de planke sofaborde, du finder her hos os i Møbelkompagniet, i rigtig god kvalitet, da de netop er lavet af nogle af de bedste materialer, du kan finde på markedet. 

Når du har et bord, der har så solid en bordplade, er det naturligvis også vigtigt, at bordet har nogle ben, der netop kan matche det og som kan bære den solide bordplade. Derfor vil du opleve, at næsten alle vores planke sofaborde har ben, der er lavet af metal. Mange af dem er behandlet med en sort overfladebehandling, så du får et mere industrielt look til dit nye planke sofabord. 

Dette look er rigtig populært hos mange, da det er ret retro og samtidig også bare er enormt flot og oser af stabilitet og godt håndværk. 

Planke sofabord til et hvert hjem 

Et planke sofabord er et meget alsidigt sofabord, da det kan passe til alle mulige forskellige typer af stuer og stilarter. Derfor er det en god idé for dig at overveje et flot planke sofabord, når du er klar til, at der skal ske noget nyt og spændende i din stue. 

Uanset hvilke andre møbler, du har i din stue, så kan et planke sofabord være en god idé at tilføje. Der er netop rigtig mange forskellige anvendelsesmetoder med sådan et bord. 

Hvis du har en meget minimalistisk sofa, kan plankebordet tilføje noget ekstra kant og personlighed til din stue, og det kan være med til at pifte din stue op og sørge for, at der sker noget anderledes. 

Hvis du har en meget feminin sofa i en støvet farve, kan bordet være med til at sørge for, at rummet ikke bliver for yndigt. Hvis du har en mand i hjemmet, vil han uden tvivl sætte pris på det nogle mere rå sofabord. 

Samtidig kan bordet også passe rigtig godt ind sammen med en rå sofa i eksempelvis læder. En lædersofa kan se rigtig godt ud sammen med dit nye planke sofabord, og de vil komplimentere hinanden godt. Hvis du har brug for noget ekstra kant til stuen, kan vi anbefale dig at lægge et flot og farverigt tæppe under dit nye sofabord. 

Sofabordet er et af de vigtigste møbler i hjemmet

Der er ikke nogen tvivl om, at sofabordet er et af de vigtigste møbler i hele hjemmet. Det er her, vi sidder sammen med familien og hygger ekstra meget, og det er netop på sofabordet, vi stiller vores kaffe, te, vin eller sodavand og bare sidder og hygger sammen. 

Derfor er det naturligvis vigtigt, at du finder det helt rette sofabord til dig og din familie. Hos Møbelkompagniet ved vi, hvor vigtig en rolle sofabordet spiller i din familie, og det er også derfor, vi har et stort udvalg af netop planke sofaborde, da det er et af de sofaborde, der kan fås i den allerbedste kvalitet. 

Det er nemt at forelske sig i et sofabord lavet af smukke planker, da træet er så flot og kan fås i netop den behandling, du ønsker. Mange af vores planke sofaborde er lavet af egetræ, som er en af de fineste træsorter, du kan bruge til at fremstille møbler med. 

Hvad end du er til en flot metalramme omkring dit sofabord eller nogle flotte, rå ben i metal, så kan du finde et planke sofabord, der har netop det. 

Skarpe priser på sofaborde 

Hos os i Møbelkompagniet finder du nogle af de skarpeste priser, når det kommer til møbler, og det gør sig naturligvis også gældende, når det kommer til vores flotte planke sofaborde. Vi har et bredt udvalg, og leverer altid en god service og nogle solide møbler til en virkelig god pris. 

Det er vigtigt for os, at alle kan være med og kan finde de møbler, de går og drømmer om, til et budget de kan være med på. Netop derfor kan du også hos os dele betalingen af dine møbler op, så du kan få det planke sofabord, som du går og drømmer om. 

Hvis du er blevet lige så vild med planke sofaborde, som vi er her hos Møbelkompagniet, så er du kommet til det helt rette sted. Gå på opdagelse i vores udvalg i dag.