Bolig inspiration

Fuldend din boligs stil med et hvidt spisebord

Feb 13, 2023

Fuldend din boligs stil med et hvidt spisebord

Fuldend din boligs stil med et hvidt spisebord

For at en bolig kan fungere optimalt og ikke mindst føles som et rigtigt hjem for dig og din familie, er det vigtigt med flere forskellige møbler. Møblerne er med til at give dit hjem charme og personlighed, men samtidig er det også svært at få en hverdag til at fungere uden mange af dem.

Det gælder også, når det kommer til indretningen af dit spiseområde i boligen. Uanset om du har en lille lejlighed midt i en storby eller en hel spisestue i et stort hus, har du brug for et spisebordssæt og ikke mindst et bord, hvad enten du ønsker dig et sort, træfarvet eller hvidt spisebord. Det er nemlig ofte rundt om et spisebord, at familie og venner mødes. Det gælder både, når der skal spises, laves lektier med børnene, nydes et godt glas rødvin eller spilles et spil.

Hos Møbelkompagniet kan du derfor også finde et stort udvalg af spiseborde, som du kan vælge imellem. Det er også tilfældet, hvis du er interesseret i et hvidt spisebord. Der er flere gode fordele at hente ved et spisebord i hvidt, men samtidig er der også mange forskellige borde at vælge imellem. Det gælder både, når det kommer til forskellige størrelser, former og materialer. Hvis du derfor er på udkig efter et spisebord i hvidt, kan du roligt kigge vores store udvalg igennem efter det helt rigtige bord.

Spiseborde i mange forskellige varianter og stile

Et hvidt spisebord har ofte et meget simpelt design og dermed udseende. Det er med andre ord som regel ikke et spisebord, der så at sige larmer særlig meget i din boligindretning. Samtidig bevirker den lyse farve, at dit rum også fremstår lysere, og at der er mere luft i dit hjem. Det kan for mange mennesker være en stor fordel, da et spisebord ellers godt kan fylde meget og dermed optage meget plads i dit hjem. På den både forbinder du det praktiske og funktionelle element med et fint og lyst design, der samtidig kan være med til at skabe noget mere åbenhed i dit hjem.

Når det kommer til hvide spiseborde, kan du både vælge imellem spiseborde med enten træfarvede eller hvide bordben sammen med en hvid bordplade. Det gør udvalget større, når du leder efter et hvidt spisebord, men du får også mere frihed i din indretning af hjemmets spiseområde. Det giver dig nemlig plads til at lege med sammensætning af forskellige træsorter eller forskellige farver i for eksempel stolene rundt om spisebordet.

Hvis du gerne vil forene det simple look med lidt kant, kan du også finde hvide borde med bordben i forkromet stål. Det er samtidig let at holde ved lige, hvilket kan være praktisk i en travl hverdag med arbejde, studie og familieliv.

Er du på udkig efter et bestemt materiale?

Hvis du er på udkig efter et hvidt spisebord til dit hjem, kan du desuden vælge imellem flere forskellige størrelser, former og materialer. Det gør udvalget bredt og varieret, og der vil derfor også helt sikkert være noget, der falder i din og din families smag. Når det kommer til materialer, kan du blandt andet finde spiseborde fremstillet i:

  • Højtrykslaminat
  • Egetræ
  • Egefiner
  • Birketræ

Derudover kan nogle bordplader være hvid lakeret, så de er nemme at holde rene og pæne. Hvis du godt kan lide det rene og lyse udtryk i et hvidt spisebord, men også gerne vil have lidt kant, kan du også få mere rustikke spiseborde. De skiller sig ud fra mængden med deres mere specielle udseende. Du kan for eksempel også vælge at investere i et spiseborde i hvid marmor. På den måde får du et unikt design til dit spisebord og til dit hjem.

Det er dog ikke kun materialer, der kan variere ved købet af et nyt spisebord i hvidt. Også når det kommer til størrelser og former er der mange muligheder at vælge imellem. Hvis du leder efter et spisebord i hvidt, kan du nemlig både finde runde og aflange spiseborde og spiseborde, hvor der er plads til et forskelligt antal gæster.

Hvidt spisebord – flere forskellige former og størrelser

I forhold til formen på dit spisebord, kan det være en god ide at have in mente, hvor stort dit spiseområde er. Hvis du bor i en mindre lejlighed og derfor ikke har så meget plads, kan det være en fordel med et rundt spisebord. Har du derimod meget plads eller endda en spisestue kan et stort og aflangt hvidt spisebord være vejen frem. Det er også muligt at finde et smalt eller et mindre aflangt spisebord, hvis pladsen er lidt trang, men du ikke har lyst til at investere i et rundt bord.

Når det kommer til at vælge den rigtige størrelse på dit nye bord, kan det ud over pladsen i dit spiseområde også være en god ide at overveje, hvor mange der skal kunne sidde rundt om bordet. Hvis du har en større familie, der skal kunne være der, skal der naturligvis være mere plads rundt om bordet, end hvis du blot skal have plads til to.

Med et hvidt spisebord er det dog også i mange tilfælde muligt at tilkøbe tillægsplader. På den måde kan du nemt have bordet til at stå i sin normale størrelse til hverdag, så bordet ikke fylder alt for meget. Når der så kommer gæster, kan du rykket bordet lidt ud fra væggen eller ind i et andet rum, hvor der er bedre plads til at indsætte tillægspladerne. På den måde kan du nemt invitere gæster over til enten fødselsdage, jul eller bare hyggelige spilleaftener i weekenderne.

Hvis du er interesseret i at investere i et nyt, hvidt spisebord er der dermed mange at vælge imellem på Møbelkompagniets hjemmeside. Det betyder, at der helt sikkert også er et bord, der passer til din personlighed og ind i dit hjem. Med det rigtige spisebord kan du nyde hverdagen og weekenders strabadser og samtidig føle dig tilpas og hjemme i din egen bolig.