Bolig inspiration

Møbler til badeværelse

Mar 13, 2023

Møbler til badeværelse udforsker din kreative side

Et badeværelse er ikke ligesom alle andre rum i hjemmet, der er nemlig her tale om et rum, hvor du ofte har brug for god opbevaringsplads samt kreative pyntegenstande, som kan pifte et af hjemmets mest undervurderede rum op. Et kreativt pyntet badeværelse giver en god stemning samt skaber en god atmosfære og harmoni i hjemmet, det er derfor vigtigt, at pæne og sjove møbler til badeværelse ikke bliver glemt i din indretning. 

Det er ofte små møbler og nipsgenstande, som bliver placeret i badeværelset, der er derfor et stort udvalg af mange forskellige pyntegenstande til badeværelset, og lige netop derfor kan det også være svært at vælge, hvorved mange vælger at træffe de enkle og mere standardiserede valg. Med badeværelsesmøbler fra Møbelkompagniet kan du dog være med til at få dit badeværelse til at skille sig ud fra diverse andre badeværelser samtidig med, at du har mulighed for at personliggøre dette, så det passer ind i din øvrige indretning.

 

De klassiske møbler til badeværelset

Krus til tandbørsterne, sæbeholder eller -dispenser, små figurer, en lille blomst og måske nogle hyggelige stearinlys er alt sammen noget, som hører badeværelset til i mange hjem. Dette skyldes ikke mindst, at der er tale om nips og pyntegenstande, altså små møbler, som alle hver især er med til at forskønne et ellers kedeligt rum. 

Selv den mindste lille nipsgenstand kan være med til at sætte et personligt præg på dit badeværelse. Desuden er disse ofte også med til at skabe en bestemt stemning, du behøver derfor ikke at holde fast i de samme nipsgenstande og møbler til badeværelse hele året rundt. Du kan nemlig med fordel skifte ud i dine badeværelsesmøbler, samt hvad der står på disse, så de passer ind i årstiderne, eller måske til de arrangementer du holder, samt til de gæster du inviterer. Mange små nipsgenstande og møbler kræver dog, at du også har mulighed for at opbevare disse, når du skifter ud. Reoler, hylder og hjørneborde er derfor også blevet meget populære møbler at have på badeværelset, da disse ofte er pladsbesparende samt har et luftigt design, som gør, at selv det mindste badeværelse ikke kommer til at føles for trangt.

 

Møbler til alle badeværelsestyper

De møbler, du vælger at pryde dit badeværelse med, afhænger formentlig i stor grad af, hvor stort dit badeværelse er. En reol med mange store skuffer eller hylder kan for eksempel hurtigt optage meget plads på et lille badeværelse. Derfor er hjørneborde samt mindre reoler og hylder ofte et hit på mindre badeværelser, da disse kan indeholde det nødvendige samtidig med, at de udnytter den plads, der er tilgængelig, dog uden at de fylder for meget.

Hos Møbelkompagniet finder du opbevaringsplads i alle størrelser, materialer og farver. I vores sortiment finder du således:

  • Høje og smalle reoler
  • Lave og brede reoler
  • Kantede hylder
  • Multifunktionelle bænke

Vi mener, at der skal være møbler til badeværelse for alle, så derfor tilbyder vi for eksempel også vitrineskabe samt større reoler, der egner sig godt til store badeværelser. Badeværelser af en vis størrelse kan nemlig hurtigt komme til at se tomme ud, hvis de ikke indeholder møbler af en vis størrelse. Desuden er større badeværelser ofte også en indikation på, at der er brug for mere opbevaringsplads, da det ofte er større husholdninger, som har mellemstore til store badeværelser.

 

Jo flere badeværelser des flere møbler

I mange nye som ældre huse og lejligheder af en lidt større kaliber finder du to eller flere badeværelser. Disse hjem kræver derfor også flere badeværelsesmøbler og til tider mere kreativitet. For når du har mere end et badeværelse, så kan du hurtigt lade fantasien få frit spil. Du behøver ikke lade dig begrænse af dine tanker, da dine badeværelser hverken behøver at ligne hinanden samt udstråle den samme stemning.

Møbler til badeværelse kan være lige det, du ønsker, at de skal være. Så uanset om du ønsker at skabe et stilrent og enkelt look, eller om du ønsker en mere familiær stemning, så har du mulighed for at skabe dette i dine badeværelser uden at gå på kompromis med din kreativitet. Men du har desuden også muligheden for at prøve nogle forskellige farvekombinationer af, og i forlængelse af dette indrette for eksempel et børne samt et voksenbadeværelse, eller et herre og et damebadeværelse. Kun fantasien sætter grænser, så hvorfor ikke prøve nogle forskellige stile af, når nu du har muligheden for det?

Når det kommer til indretningen af flere badeværelser, må det fælles nøgleord siges at være lige netop fantasi. Du kan nemlig her give slip på alle dine hæmninger og endda give andre i husholdningen muligheden for at sætte deres personlige præg på et af badeværelserne. Den generelle husholdig tilbringer mere tid på badeværelset, end mange danskere lige går og tror, så hvorfor ikke gøre det hjemligt for alle parter?

 

Der skal være plads til alle

For at gøre et eller flere badeværelser hjemlige for alle er det først og fremmest vigtigt, at der er plads til alle. Dette gælder både i fysisk såvel som mental forstand. Fysisk skal der således være plads til, at alle i husholdningen kan have deres personlige ejendele på badeværelset, hvis de skal bruge dem. Mentalt skal pladsen derimod mere forstås som, at der skal være noget for enhver smag, når det kommer til den generelle indretning. En indretning der er planlagt i fællesskab er således ofte også mere hjemlig for hele husholdningen.

Sidst men ikke mindst er det desuden vigtigt, at der er et eller flere personlige præg, som både binder badeværelset men også husholdningen sammen som helhed. Uanset om du bor alene, eller om du deler dit hjem med din familie, venner eller en roomie, så er det altså vigtigt, at jeres fælles badeværelse har et strejf af fællesskab. Til dette er en enkel hylde ofte ideel, da fællesskab i stor grad afspejles i billeder eller småskulpturer, der pryder badeværelset. 

Som du formentlig kan høre, så er møbler til badeværelse altså en helt essentiel vigtighed for at skabe en god stemning samt atmosfære i hjemmet.