Bolig inspiration

Plankeborde i eg til en hver smag

Feb 13, 2023

Plankeborde i eg til en hver smag

Plankebord eg

Der er ikke nogen tvivl om, at et plankebord er noget af det, der klæder din spisestue allermest. Det er et flot og tidløst bord, der kan passe ind i alle hjem og som er af så tilpas god kvalitet, at du kan nyde godt af bordet i rigtig mange år frem. 

Hvis du er på udkig efter et nyt spisebord til din stue, kan vi anbefale dig at tjekke vores store udvalg af flotte og solide plankeborde ud. Et af de bedste materialer, du kan få dit plankebord i, er uden tvivl det flotte og stærke egetræ, der ikke nok med at se smukt ud også er en træsort, der aldrig går af mode, og som kan holde i årevis. 

Så leder du efter et plankebord i eg, er du kommet til det helt rette sted. Vores plankeborde er fremstillet af flot og solidt egetræ. De kan også få med forskellige typer af efterbehandling, så du kan få et plankebord i eg i lige præcis det look og farve, som du er på udkig efter. 

Hvad end du har en romantisk og hyggelig stil i dit hjem, eller du har en mere minimalistisk og moderne stil, så kan du finde det perfekte plankebord i eg til dig her blandt vores store udvalg hos Møbelkompagniet. 

 

Et plankebord i eg er den bedste kvalitet

Når det kommer til møbler til dit hjem, er det altid en god idé at vælge nogle møbler i stærke og gode materialer, så du kan nyde godt af dine møbler i mange år frem. Derfor har vi her hos Møbelkompagniet naturligvis valgt at tilbyde dig møbler i rigtig god kvalitet, så du kan finde nogle møbler, der kan bo hos dig i mange år frem. 

Det er heller ikke nogen undtagelse for vores plankeborde i eg, der er fremstillet af virkelig gode materialer, så du kan nyde godt af dit fine plankebord i rigtig mange år frem. 

Vores plankeborde er fremstillet af flotte egetræsplanker, der er monteret på solide og stærke bordben. Det er meget vigtigt, at dit plankebord har nogle solide og stærke ben, der kan holde til den tunge bordplade. 

Samtidig giver det også dit plankebord et meget mere fuldendt look, da en plankebordplade er meget stabil og rå og dermed har brug for nogle tilsvarende bordben, der får hele bordet i sig selv til at se godt og råt ud. 

De fleste af vores flotte plankeborde i eg har ben fremstillet af metal, så de kan holde til lidt af hvert og samtidig givet det helt fuldende look til dit plankebord. Det er en rigtig flot blanding af det stærke, sorte metal og den flotte bordplade i flot egetræ. Det er et tidløst design, som vil kunne holde sig moderne og flot i rigtig mange år frem. 

 

Forskellige behandlinger af egetræ til dit plankebord

Egetræ er generelt en rigtig flot træsort, der er et kæmpe hit til diverse møbler. Det samme gør sig gældende for de plankeborde i eg, vi tilbyder her hos Møbelkompagniet. Men de har alle sammen en forskellig finish i træet, så du kan få mange forskellige typer af plankeborde i eg her hos os. 

Det gælder blandt andet for den vilde eg, som er egetræet i sin rene form og som har en rigtig smuk og naturlig farve. Det giver et mere blidt og naturligt look til dit hjem, og sammensat med de sorte ben får du et smukt plankebord, der kan bruges til alting. 

 

Derudover tilbyder vi her hos Møbelkompagniet også plankeborde i olieret eg. Her får du et mere skinnende resultat og også et plankebord i eg, der er mættet af fedt og som dermed føles mere blødt og blidt, når du kører hænderne henover det. Det er nemt at tørre af og super nemt at bruge i det daglige. 

Vi har også plankeborde i såkaldt smoked form. Dette giver træet en meget mørkere farve, der kan være helt ideelt i udseendet til visse hjem, der ønsker at have et plankebord i eg, der er mørkere og ser mere maskulint og råt ud. 

Der findes et hav af forskellige muligheder, når det kommer til vores mange flotte plankeborde i eg, og vi kan kun anbefale dig at gå på jagt i det store udvalg, så du finder lige præcis det bord, du går og drømmer om til din spisestue. 

 

Skarpe priser på plankeborde i eg

Der er ikke nogen tvivl om, at det er nogle rigtig gode materialer, du får, når du køber et plankebord i eg her hos os i Møbelkompagniet. Men derudover har vi også mulighed for at give nogle rigtig skarpe priser på dit nye spisebord, så du har mulighed for at få præcis det plankebord, du drømmer om, til en rigtig god og fornuftig pris. 

Udover at købe et plankebord i eg her hos os, har vi også en masse flotte stole, der kan passe helt perfekt til dit nye plankebord. Når du skal vælge de rette stole, er det vigtigt at du ved, hvilket udtryk du gerne vil gå efter. 

Vi har nogle mørke, rå stole, der vil passe rigtig godt ind i stilen med dit rå plankebord, men det sker også ofte, at flere vælger at anskaffe sig nogle mere feminine stole med eksempelvis velour i en mere romantisk farve, så der kommer lidt modspil til den rå og ellers lidt maskuline stil, du godt kan få med et plankebord. 

Det er helt op til dig, hvilken stil du er mest til, og du ved også bedst selv, hvad der passer ind i dit hjem og din boligindretning. Her hos Møbelkompagniet er vi glade for at kunne give dig et bredt og flot udvalg af de smukke plankeborde i eg.