Forårsudsalg · spar op til 50%* på masse smukke møbler!

 

Blog

 1. Skab et hyggeligt spiseområde med et smalt spisebord

  Skab et hyggeligt spiseområde med et smalt spisebord Dit hjem er der, hvor du kan slappe af og finde ro efter en travl dag. Det er samtidig her, du kan invitere venner og familie over til en hyggelig dag eller aften. Derfor er det også vigtigt, at dit hjem afspejler din personlighed og stil. På den måde bliver din bolig nemlig hjemlig og rar ...
  Læs mere
 2. Sorte spiseborde

  Sorte spiseborde – skab blikfang i dit hjem Uanset om du bor i en lille lejlighed midt i storbyen eller har rigtig god plads i et større hus, er der flere møbler, der mere eller mindre er nødvendige at have i din bolig. Et af disse møbler er et spisebordssæt. Du har brug for et spisebord i hverdagen til dig og din familie, men det er også ...
  Læs mere
 3. Rengøring af sofa

    Rengøring af sofa En træls plet på den nye sofa, ja eller den gamle, det er lige træls. Men hvordan kan man komme af med en træls plet som er kommet lige midt på hele sofaen. Efter at man måske har spildt noget ketchup eller måske solbærsaft lige midt på den lyse sofa? Jo der er flere metoder, både nogle hjemmetricks og tips, ...
  Læs mere
 4. Pleje og vedligeholdelse af lædermøbler

    Pleje og vedligeholdelse af lædermøbler Fordelen med læder er at det er let af holde, hvilket er så sandt som det er sagt. Det kræver meget lidt vedligeholdelse og pleje, men det kan ikke overholde den angivet levetid, hvis det ikke vedligeholdes og plejes lidt løbende. Det drejer sig om 2-4 gange årligt, alt efter temperament og ...
  Læs mere
 5. Hvorfor skal jeg vælge en sovesofa?

  Bor du småt eller ønsker du bare en sofa med flere funktioner, er der måske lige en sovesofa du har brug for. Vi kender det alle sammen – vi føler altid vi er i pladsmangel. Måske mangler du lige det ekstra rum hvor du kan have plads til overnattende gæster? Eller også bor du småt, og har brug for både stue og soveværelse i ...
  Læs mere
 6. Hvilke lædertyper skal man vælge?

    Det kan være svært at beslutte sig for hvilken lædertype man skal vælge når vi taler om møbler. Hos møbelkompagniet har vi 6 forskellige lædertyper. Hvad er vigtigste for dig pris eller komfort? I dette indlæg vil vi fortælle lidt mere om de forskellige typer for læder, og forhåbentlig gøre dig klogere på hvilket valg du skal...
  Læs mere
 7. 3 gode tips til at vælge den rigtige sofa

    Er du på udkig efter ny sofa, er det vigtigt at du finder den helt rigtige til dig, og din families behov. Er du i tvivl om hvilke løsning som er den rigtige for dig, så læs med i dette indlæg, hvor vi giver 3 gode tips til at vælge den helt rigtige sofa! Hvor skal sofaen placeres? Det første du skal overveje når du ...
  Læs mere
 8. Din bolig afspejler din personlighed

    De fleste danskere kan hurtig blive enig om, at deres bolig betyder rigtig meget for dem. Det er her vi har hele vores base, føler os trykke og det er her vi kan slappe 100% af. Det hele handler om at skabe et hjem, hvor man har det rart, og som afspejler ens personlighed. Det kan man gøre på mange forskellige måder, og heldigvis er ...
  Læs mere
 9. Spar tid og handel dine møbler online

  Møbler online Hos Møbelkompagniet kan du roligt, nemt og sikkert købe dine møbler online – til markeds bedste priser. Spar tid og shop online. Fordelen ved online shopping er at du kan shoppe lige nøjagtig når det passer dig. Vi kender der alle sammen, vi orker simpelthen ikke at jage ned i byen efter arbejde for at nå butikkernes å...
  Læs mere
 10. Gaveideer til mors dag

  Gaveideer til mors dag Tænker du at der skal ske noget andet end blomster og chokolade i år? Men kan ikke helt komme på den rigtige ide? I dette indlæg har vi samlet et bredt udvalg af gaveideer til kvinden som har ALT i forskellige prisklasser, som passer til dit budget.   Sig det med møbler Hos Mø...
  Læs mere

Varer 31-40 af 57

Vis pr side
 

Man-Fre: 10-20

Lør: 10-15

Søn: Lukket